Kurser för spaniel och retriever.

Sedan 2008 bedriver vi kursverksamhet för jakthundar och dess ägare, de senaste fyra åren på heltid. Vår största målgrupp är retrievers men vi tar även emot andra jakthundsraser för träning.  

Vår målsättning är att hålla kurser av hög kvalitet, där varje deltagare utvecklas tillsammans med sin hund. Vi lägger stor vikt vid att hitta verktyg och metoder för att träningen ska bli så effektiv och rolig som möjligt. Vårt motto är: det är alltid enklare att göra rätt från början än att rätta till felen i efterhand!

Under året håller vi kurser med flera olika inriktnngar, allt från valp till elithund. Träningarna hålls hos oss i Vänge utanför Uppsala. Vi håller efter våra egna marker genom att klippa remisser och bygga staket. Detta gör att vi kan nyttja mycket bra träningsmark året om, lämpad för både spaniel och retriever.

Vi tar emot grupper eller enskilda ekipage för träning under hela året, främst dagtid men även helger kan bokas i mån av tid. Vi håller också kurser på andra orter för träningsgäng, kennlar, sektioner, mfl. Ni är alltid välkomna att höra av er så ordnar vi något som passar era önskemål.

Håll utkik här på hemsidan och på Facebook då vi regelbundet lägger ut nya träningar och kursdatum.

Priser.

Om ej annat anges för resp kurs/träning så gäller följande priser:

Fyra tillfällen  2 timmar  2500 kr/ekipage vid 3 eller färre
Halvdag  grupp 700 kr/ekipage
Heldag grupp 1400 kr/ekipage
Kvällsträning grupp  3 timmar 500 kr/ekipage
Privatträning 1½ timme 750 kr/ekipage
Privatträning 4 tillfällen à 1½ tim 2800 kr/ekipage

Denna prislista gäller fr o m 1/6 2017.
Priserna gäller när vi håller kurser hemmavid. För kurser borta, kontakta oss för prisuppgift. Alla priser är inkl moms. När du fått bekräftelse på plats så betalas kostnaden in på vårt Bankgiro 322-7121.

Företaget innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Läs våra anmälningsvillkor som gäller vid kurser och träningar.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller önskemål. 
Helena & Fredrik

Planerar du Kennelträff eller gruppträning?

Kontakta oss för bokning och prisuppgift. Här kan du se vilka vi har besökt tidigare.