SE J(J)CH Reedsweeper's Aquila.

quila.

Född: 2009-03-07

e. Proletariats Auroule   
u. Carmals Heroine Kea 

Uppfödare: Helena & Fredrik Lindström, Vänge

Bor och ägs av Sara Sundblom. 

Rasdata          

Hälsa                    
Hd A
Ad 0
PRA-prcd hereditärt fri
CNM clear
SD2 carrier
Ögon u.a  

Quila

Meriter
A-prov:
Bland de 7 hundarna till final på RM- 2014
1 Cert -14
1 och 4:e placerad -14

B-prov:

1 ekl -14  
1 ekl -12 Kritik: "Trevlig ung tik som genomför provet på ett bra sätt. Mycket bra självständigt arbete och en fin samarbetsvilja ger dagens pris."
1 ekl -12 Kritik: "Mycket trevlig ung tik som genomför provet på ett bra sätt. Mycket bra sökarbete och fin samarbetsvilja."
1 ekl -12 Kritik: " En tik som genomför provet på ett synnerligen övertygande sätt. Visar god följsamhet tillsammans med bra självständigt arbete."
1 ökl -11 Kritik: "En mycket behaglig tik som besitter alla de viktiga egenskaperna en apportör ska ha. Genomför alla provets moment övertygande."
1 nkl -10 Kritik: "En tik som löser dagens uppgifter på ett mycket tilltalande sätt. Hon är väl i hand. En bra markör. Gör ett utmärkt sökarbete!"


C-prov:

  • 2:a Ekl 2-dagars Wt Paw of Sweden Cup i Bodarna 2014
  • 2:a Ekl Wt Gyllerboda Cup -2012
  • Med i vinnande laget på Apportera för livet 2015
  • 2.a inviduellt i Apportera för livet 2015
  • Med i vinnande laget "RasEss" på årets Lag-Sm 2015


Om Quila:
En tik som bor hos Sara Sundblom med familj. Hon är fodertik och hade sin första kull våren 2011. Läs mer under Valpar.

Saras ord om Aquila: "Quila kom till oss våren 2009. En söt liten tjej med stora mörka ögon. Sedan den dagen har hon visat oss hur mycket hon älskar leva, arbeta och träna. Hon är mycket följsam och lyhörd tik.Alltid beredd att göra sitt yttersta för att lyckas, oavsett det är träning eller jakt. Hon tillhör Missil-kullen från Reedsweepers och det är precis vad hon är: Det går fort att nå målet och hon missar inte sitt mål! En helt underbar tik att få arbeta med. Tack för förtroendet Helena och Fredrik."

Quila är efter mycket bra linjer. En härlig hund är hennes farfar GBFTCH Craighorn Bracken som vann Championchipet  2002. Med i hennes stam finns också våran Eddie, som är morfar och hennes mormor, Carmals Forever Heroine som tillsammans med sin förare Anders Carlsson vann Retriever mästerskapet 2009! Många av dessa hundar bakom Quila har vi själva träffat och även deras kullsyskon, vilket är väldigt roligt.

Vi har haft två kullar på Aquila och hon är nu Saras hund. Men vi hade förmånen att ta en kull till på denna härliga tik 2015.