UNGHUNDSKURS ONLINE.

Unghundskurs online för Dig och Din retriever!
Nu släpper vi fortsättningen på vår populära Valpkurs Online. Kursen vänder sig till dig som har en unghund från 10 månader. Målsättningen är att du med hjälp av denna kurs ska få goda förutsättningar att utvecklas vidare tillsammans med er retriever.

"Bra att veta är att detta är en fortsättning på vår Valpkurs online. Har man gått den faller man lätt in i denna kurs. Är man ny är det bra att ha grundkunskaperna i följsamhet, inkallning, signaler och apportering.
Vi delar med oss av vårt sätt att träna retriever och vill med denna kurs visa på hur man på ett positivt sätt snabbt komma framåt i sin träning.                Med god planering, noggrannhet och träning utvecklar vi hundens kunskap inom apporterings alla delar. Vi lär hunden rutiner som vi sedan har stor nytta av i framtiden"

Detta är inte en unghundskurs där vi tar upp vardagslydnad eller problem i vardagen. Denna kurs är helt inriktad på retrieverträning.

Delar av kursens innehåll:
Följsamhet
Inkallning
Linjetag
Stoppsignal
Tecken
Stadga
Sortering
Närsök
Markering
Sök
Skott i träning
Olika föremål
Terrängbyten
Hinder
Vilt
Träning i grupp


Kursen omfattar 6 lektioner med ca. tre timmars film material och ett Powerpoint material till varje lektion. Vi visar olika övningar, en del av övningarna i film och andra i beskrivningar. Lektionerna släpps var tredje vecka. Det finns möjlighet att få feedback på er träning och ni har tillgång till kursen i 12 månader från kursstart. Varje deltagare har möjlighet att lägga upp egna filmklipp på max 2 min per övning. 

Kursen ligger uppe i en sluten och dold FB grupp.
Kostnad tidigare kund: 2600:- 
Kostnad ny kund: 2900:- 

Ny kurssarter varannan månad 2024.
Boka din plats redan idag och följ med i vår vidareutbildning!

Vid anmälan ange hundens ålder och vilken månad du vill starta kursen.  Ange gärna om du är tidigare kund hos oss.
Anmälan är bindande från. det att betalningen gjorts.
Se våra anmälningsvillkor.

Varmt välkomna!
Helena & Fredrik Lindström
loading...

Anmälningsvillkor.

Anmälan.