unghundskurs hösten 2023.

Denna kurs vänder sig till dig som har unghund från ca. 10 månader. Grundträningen är påbörjad och hunden fungerar i grupp med andra.
Här blandar vi teori med praktiska övningar anpassade efter den unga hunden. På ett metodiskt sätt introducerar vi dig för en fortsatt utbildningen av din blivande apportör. I kurspriset ingår fyra fysiska träffar och du har även  tillgång till vårt omfattande online material. Onlinekursen är upplagd i en sluten FB grupp och innehåller 6 lektioner med både film, tal och text.            Du har tillgång till onlinekursen 8 månader efter kursstart. Som deltagare har du möjlighet att stalla frågor, lägga upp filmklipp och få feedback under kursens gång.

Delar av kursens innehåll: Relation mellan hund och förare, följsamhet, inkallning, fortsättning i apporterings delarna,retrievern på jakt och prov, tecken, signaler, stadga, sortering, sök, terrängbyten, hinder, skott i tränigen m.m.
Mycket tid mellan träffarna gör att du hinner träna hemma i lugn och ro.
När vi mottagit din intresseanmälan får du besked inom ett par dagar om du har fått en plats i gruppen, samt PM med mer info.

 

Alla träningar hålls i Vänge om inget annat anges.
 
Unghund grupp 1         Fulltecknad     
Måndagar 10-13
14/8, 11/9, 9/10, 20/11

Kostnad 5400:- 
Ansvarig: Helena Lindström
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Unghund grupp 2 

Kostnad 5400:-
Ansvarig: Helena Lindström

Vid intresse anmäl via mail till gundogs@reedsweepers.se

Vänligen fyll i formuläret vid anmälan. När vi mottagit din anmälan får du besked om plats inom ett par dagar. Då får du även PM med mer info. En bokningsavgift på 1000:- betalas efter besked om plats. Slutbetalning sker mot faktura en månad innan kursstart. I övrigt se våra anmälningsvillkor.

Anmälningsvillkor.