Anmälningsvillkor.

Här beskriver vi vad som gäller vid anmälan och deltagande vid en kurs eller träning arrangerad av oss. 

Bindande anmälan.

När du har fått bekräftelse på att du fått plats på en kurs så är din anmälan bindande. Det betyder att du måste betala hela avgiften även om du får förhinder att gå kursen. Du hör av dig till oss för att se om det finns reserver, om inte får du själv sälja din plats. Avgiften betalas endast tillbaka om ersättare kan hittas som ligger på samma utbildningsnivå (detta för att vi alltid strävar efter att ha så jämna grupper som möjligt så att alla kan få ut det mesta av sitt deltagande) 

VID LÖP ELLER SKADA.

Vi tar inte emot tikar i löp på våra gruppträningar. Vid löp eller skadad hund finns möjlighet att ta igen missat tillfälle på våra öppna grupp träningar under vår och höst. Meddela oss så vi kan hitta ett nytt tillfälle.

Betalning.

Efter bekräftelse om plats skickas ett PM ut till alla deltagare. För kurser tar vi ut en anmälningsavgift. När denna är inbetlad är du garanterad en plats på vald kurs. Slutbetalning sker en månad innan kursstart. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avstå din kurs. 
Vid öppna gruppträningar skickas en bekräftelse på bokade tillfällen. En månad innan första tillfället skickas en faktura på de bokade datumen.

Inför kurs och träning.

Vi har många som kommer till oss för kurser och träningar vid olika tidpunkter under dagen. För att det praktiskt ska fungera har vi ingen möjlighet att ta emot deltagare förrän tidigast 20 minuter före utsatt tid. Din hund ska då vara rastad. Vänligen kör sakta längs grusvägen för att inte störa grannarna. Parkera så att alla får plats.

Vi förbereder våra marker inför kurser/träningar. Det kan vara invittrade områden, utlagda apporter, mm. Därför kan vi inte bereda deltagare möjlighet till egen träning eller promenader på markerna i anslutning till kurs/träning.

Företaget innehar ansvarsförsäkring.
Tillstånd enligt §16 djurskyddslagen för att bedriva yrkesmässig verksamhet.
Alla priser anges ink moms.
Org nummer:969735-5262
Reedsweepers HB