TEMA unghundskurs Med OnLINE.

Denna kurs vänder sig till dig som har unghund från ca. 10 månader. Grundträningen är påbörjad och hunden fungerar i grupp med andra.
Här blandar vi teori med praktiska övningar anpassade efter den unga hunden. På ett metodiskt sätt introducerar vi dig för en fortsatt utbildningen av din blivande apportör. I kurspriset ingår fyra fysiska träffar och du har även  tillgång till vårt omfattande online material. Onlinekursen är upplagd i en sluten FB grupp och innehåller 6 lektioner med både film, tal och text.            Du har tillgång till onlinekursen 12 månader efter kursstart. Som deltagare har du möjlighet att ställa frågor, lägga upp filmklipp och få feedback under kursens gång.

Delar av kursens innehåll: Kommunikation, Relation, Följsamhet, Inkallning, Apportering, Retrievern på jakt och prov, Tecken, Signaler, Stadga, Sortering, Sök, Skott introduktion. 
Mycket tid mellan träffarna gör att du hinner träna hemma i lugn och ro.
När vi mottagit din intresseanmälan får du besked inom ett par dagar om du har fått en plats i gruppen, samt PM med mer info.

 

Alla träningar hålls i Vänge om inget annat anges.
 
Unghund med online Grupp 1         
Torsdagar följande datum: 4//4, 25/4, 16/5, 6/6
Fyra tillfällen.
Tillgång till online med feedback 12 månader.
Tid: 10-13

Kostnad 5400:- 
Ansvarig: Helena Lindström
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vänligen fyll i formuläret nedan vid anmälan. När vi mottagit din anmälan får du besked om plats inom ett par dagar. Då får du även PM med mer info. En bokningsavgift på 1000:- betalas mot faktura.
Slutbetalning sker mot faktura en månad innan kursstart.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

I övrigt se våra anmälningsvillkor.