valpAR PLANERAS 2022.

Är du intresserad av valp från en framtida kull? Kontakta oss. Läs också om att köpa valp från oss.

FÅGELJÄGARENS WOOD SANDPIPER & GUNSMOOR TYKE

En fin kull på åtta valpar födda den 21/3 2022. Det blev 5 hanar och 3 tikar. En hane finns kavr för dig som vill ha en trevlig hund att träna tillsammans med.
Wilma är en trevlig och lättränad hund. Hon tar sig fint an alla typer av terräng och jagar på ett mycket tilltalande sätt. Hon är fin i sin apportering på både dummy och olika typer av vilt.
Wilma har merit andra placerad medd CK på segraklass prov. Hon har funder sin korta prov karriär blivt tilldelad Guns Choice flera gånger, bla på 2021 års SM i Skåne. Mer om Wilma hittar du på Wilmas sida och på rasdata.

Tyke är en liten trevlig hane som vardags bor hos Pablo Bonami.
Tyke är en hårt gående springer men mycket lyhörd för sin förare.
Han finner vilt och apporterar effektivt.
Hälsa: HD A Ögon UA
Meriter: Tredje placerad med CK på segrarklass prov 2021. 1: a pris och vinnare öppenklass i Danmark. 
Tyke har en fin stam med flera GBFTCH och DKFTCH. Han är e. Bramblelane Slim u. Quick spaniels Sly.
Tyke jaktspringerdata.

Vi ser fram emot denna kull och tror på ett härligt gäng valpar. Bägge hundarna arbetar på ett liknade sätt med låg stil i marken, goda viltfinnare och bra apportörer!

Alla valpar placerade!

 

Tyke

Wilma

SEJ (J)Ch SE J(A)CH Reedsweeper´s Elderberry & Tullyah Jake

Elda har valpat den 19/4 och alla valpar är placerade.
Vi är mycket nöjda med vår senaste kull och hoppas på fina valpr efter Thor och Elda. Gula och svarta valpar väntas i denna kombination.
Thor rasdata.
Mer om Elda hittar du på hennes egen sida eller på Elda rasdata
Alla valpar tingade!

Reedsweeper´s JadeWing & SEJ(J)CH Willowridge FOUR SEASONS

Winga- Sparris valparna föddes den 25/5. Det är nu 6 fina valpar som växer och mår bra.

Winga är en mycket social och trevlig tik. Fungerar utmärkt i alla miljöer. I jakten tar hon för sig fint i alla typer av terräng. Hon är en mycket bra markör och viltfinnare. Under 2021 startade vi två prov och hon har en 1:a Nbkl på B-prov och 1:a Kkl på A-prov. Vi hoppas på fler provstarter under nästa säsong.Mer info om Winga finns att läsa på hennes egen sida eller på Rasdata.

Sparris bor i Värmland med sin ägare Anette Axelsson. Här är några ord från Anette om sin Sparris.
"Willowridge Four Seasons ”Sparris” är en stabil och trygg hane på snart 7 år. Sparris har alltid varit lugn och stadig vid foten men jobbar i ett högt och intensivt tempo när han blir skickad på en uppgift. Han var med på sin första stora andjakt vid 1,5 år och sedan dess har det blivit många and, fasan och rapphönsjakter. Han är en mycket bra markör och en god viltfinnare. Han har inga som helst problem med andra hanar el främmande personer. Lika glad i allt som rör sig. Hösten 2021 gjorde han sitt praktiska prov och kan nu titulera sig Svensk Jakt Champion."

Mer info om Sparris finns att läsa på Rasdata.

I denna kull föds det endast gula valpar.

SPARRIS

Winga