loading...

KENNEL & Kursversamhet.

Reedsweeper's Gundogs bedriver uppfödning av labrador retriever av jakttyp.
Första kullen kom till  2006 och vi har flera års erfarenhet av rasen. 

Reedsweeper´s har en populär och utvecklad kursverksamhet för retriever och dess ägare. Vi håller kurser på heltid sedan 2012. Vår största målgrupp är retrievers men vi tar även emot en del spaniels för träning.  

Vår målsättning är att hålla träningar av hög kvalitet, där varje deltagare utvecklas tillsammans med sin hund. Vi delar med oss av vår erfarenhet och kunskap.            Vi ger dig verktyg för att din träning tillsammans med din hund ska bli så effektiv  och rolig som möjligt. 

Ge dig och din hund en bra start! Boka en plats på våra populära onlinekurser!
Valpkurs online och Unghundskurs online.
Läs mer under våra kurser boka din plats redan idag!


"Vi har träningen för Dig och Din retriever"

Från bloggen.

2022

Vi är glada över att flera av höstens grupper fortsätter sin träning hos oss under våren! Det finns enstaka platser finns kvar i vissa grupper.
Nya grupper RT Nivå 1 och unghundskurs startas upp i mars.
Missa inte att anmäla er till våra popular Walk up träningar på Kiplingebergs härliga marker! Platserna brukar gå åt i en rasande fart så vänta inte med att anmäla:)

Vi ser fram emot en härlig vår tillsammans!


Helena & Fredrik 

Läs hela inlägget »

En fin säsong närmar sig sitt slut...
Kurser har varvats med träning och jakt med de egna hundarna. Fredrik och Hegnsager Disco Fever "Blissey" gjorde en tur till Danmark för att starta på INT A-prov. De placerade sig som vinnare med Excellent! 

Vårens kurser och träningar planeras som bäst! Många av höstens grupper har valt att fortsätta, vilket är mycket glädjande. Vi hoppas på en riktigt fin träningsvår:) 
Lediga platser i olika grupper kommer läggas ut nu under helgen.
Två unghundsgrupper blev snabbt fulltcknade. Vi planerar därför för ytterligar en grupp. Walk up träningarna på Kiplingeberg är nu inlagda i kalendern och även de datumen kommer ut inom kort! Håll utkik på vår FB och hemsida för att hinna med att anmäla. Platserna brukar gå åt fort!
Vi passa på att tacka alla som har tränat hos oss och gått våra online kuser 2022!
Stort lycka till med era hundar och hoppas vi ses 2023!

Läs hela inlägget »

Nu ligger höstens kursprogramn ute! 
En del grupper fortsätter från vårens träningar och det finns enstaka platser kvar. 
Gruppträningarna är öppna träningar och man väljer själv hur många tillfällen man vill boka under hörst. Välkommen med din anmälan!

Online kurserna pågår som vanligt under hela sommaren och nya grupper startar upp i juli och augusti. Passa på att se hur vi lägger upp träningen/ grunden på våra unga hundar den första tiden.Vi delar med oss av vår erfarenhet och ger dig många värdefulla tips och bra övningar! Möjlighet till Feedback ges på din träning! Boka din online plats redan idag!
Mer info hittar du under valpkurs online och unghundskurs online. 

I år blir vi mestadels hemma under hela sommaren, vi passar på att fixar och bygga nytt på träningsmarken, tränar våra hundar inför hösten och njuter av våra valpar och kattungar.

Vi tackar alla för en fin vårsäsong och önskr er en riktigt fin sommar!

Helena & Fredrik

Läs hela inlägget »

Vi är så glada och tacksamma över all fin respons vi får för våra online kurser! Kursen vänder sig till alla med retriever oavsett tidigare kunskap.
Nya grupper startar upp varje månad. Välkommen in på kurssidan för att läsa mer och boka din plats redan idag!
"Vi har träningen för dig & din retriever"


Helena & Fredrik
Reedsweepers Gundogs

 

Läs hela inlägget »

I skrivande stund har vi precis kommit in i mars och det känns som våren så smått är på väg. Vi njuter av fina dagar med blå himmel och sol.
Privatträningar har hållits nu under vintern, men i nästa vecka smyger vi igång med vårens kurser!

Online kurser för Dig och Din retriever!
Våra kurser online är mycket uppskattade och nya grupper startar upp varje månad. Passa på att ta del av vårt sätt att träna upp en retriever, vi delar med oss av övningar i form av både text, tal och film. Ta del av materialet när du har tid och lust. Träna i lugn och ro hemma. Följ länkarna nedan och boka din plats redan idag!

Valpkurs online
Unghundskurs online 

Varmt välkommen!

Valpar
Två tikar är parade och Wilma är konstaterat dräktig. Om tre veckor föds vår första springerkull i kenneln. Elda är parad med fina Thor och vi hoppas på en fin sista kull valpar på henne i slutet av april.

Wilma.

Unghundarna
Hundarnas sidor uppdaterade med våra fyra unghundar. Vi ser fram emot fortsatt träning med dessa fyra godingar.

Molly & Fila (Elda och Winga i bakgrunden.)

Haze.

Pike.

Läs hela inlägget »

Följ oss på facebook.

Följ oss på Instagram
 

Besök vår Youtube kanal