Valpar, träff och träningar!

DKJCH DKBRCH SEJCH NOJCH NORDJCH Bjoljahns Maddox "Milo" DKJCH DKBRCH SEJCH NOJCH NORDJCH Bjoljahns Maddox "Milo"

I fredags på dygn 61 fick Ida en fin kull valpar. De första fem kom inom en timme och den sista anlände 55 minuter senare. Ida och alla valpar mår fint, det blev fem hanar och en tik och alla är gula i olika nyanser. Några är riktigt mörka och det är första gången vi får denna typ av färgvariant:)

Hade önskat fler tikar eftersom vi hade riktigt bra valpköpare, men detta är ju inget man styr över. 
Två av valpköparna som stod för tik bytte över till hane! Vilket vi är väldigt glada över!

Vi hade inte planerat att behålla någon valp från Idas första kull, men då vi träffade Milo så kändes det så rätt så tiken kommer stanna hos oss:) 

Tack Tanja Thorsen  för att vi fick använda Milo och vi ser med spänning fram emot att följa dessa guldklimpar! Vi hoppas mycket på denna kombination efter två mycket socialt trevliga och härligt arbetande hundar!

Reedsweeper's Tex Takida, "Ida"
loading...

Efter lite ledighet i väntan på kullen är vi nu igång igen med träningar. Det har nu blivit barmark även hos oss nu och vi hoppas att detta underbara väder håller i sig! 

Veckan innan jag gick på ledighet hade vi några riktigt härliga privat ekipage och grupper på träning och starten igår med unghundsgruppen var inte sämre:)) 

Älskar mitt jobb just nu och det är alltid lika roligt när man ser framstegen ni alla gör! Träning ger färdighet:) Tack alla! Ingen nämnd ingen glömd!

Nedan några av gårdagens ekipage. Kolla in gräset:))

Vi kör på med "öppna träningar" tom v.12. Det finns lite lediga platser så kika in på kurssidan.

I slutet av mars kör vi igång kursen med fokus på Närsök & Dirigering. Hela tre grupper blir det i vår, två av dem är fulltecknade men pga. skadad hund finns det en plats kvar i onsdagsgruppen med start 25/3.  

Nytt för i år är att vi kör heldagsträning på fredagar med start 10/4. Ni som har flera hundar på olika nivå och kanske åker långt har möjlighet att gå både fm och em med två hundar!  Ökl/Ekl fm och Nkl em. Datum, tider och mer info hittar ni på Reedsweepers kurssida

Vi kommer också lägga ut om öppna kvällsträningar med start från  mitten av april.

Vi kommer inom kort lägga ut om ännu en kurs som kommer gå på tisdagar med start i april. Här kommer vi att ha tillgång till vatten träning, funktionärer och bössa vid alla tillfällen! Vi kommer också använda oss av vilt vid ett tillfälle. Kursen hålls på Stora Rickebys fina marker som ligger endast 10 min från Märsta.
Kursen kommer gå följande datum: 14/4, 21/4, 12/5, 19/5, 2/6
Nkl 9.30-12.30 
Ökl/Ekl 13.30-16.30

Det går fint att göra en intresse anmälan redan nu! Mer info kommer inom kort på hemsidan.

Under ledigheten hann vi med en träff för senaste cockerkullen efter Lina och Buddy, som nu hunnit bli fyra månader. Roligt med så stor uppslutning, fem av sju valpar kom på träffen. Efter lite lunch och fika gick vi ut med de små och jobbade med lite kontakt, följsamhet och en del testade lite apportering. Tack alla för att ni kom och det var härliga hundar allihopa!

Tack också Catarina Svenningsson som tog så fina bilder:)

Fredrik och Lexus
Vår fodertik Leia som bor hos Anette Eng
Bosse
Fredrik och Lexus
Leia
Nico

Kommentera gärna:

Senaste inläggen.

Senaste kommentarer.

Bloggarkiv.

Länkar.