SEJ(J)CH Reedsweepers Red Devil har sommnat in

Reedsweeper’s Red Devil ”Igor”
Det är alltid sorgligt att ta farväl av en god vän. 20231208 somnade Igor in efter hans sista jakt. Han hade under en tid slagits med en växande artros i tassar och leder. Men trots hög ålder och krämpor presterade han utöver sin förmåga. under den sista jakten. Igor kom från en av våra mest framgångsrika kullar. Föräldrar var SEJCH Reedsweeper’s Aquila och SEJ(A)CH DK DKJCH FTW Lakedown Diawl Bach”Red”. Detta resulterade i fint arbetande hundar med stor jakt lust.
Jag kommer alltid minnas alla provstarter, jakter, träningar och mysiga stunder tillsammans med honom. Han gav alltid allt och var en väldigt snäll hund. Han fick under de sista åren leva ett lyxigt pensionärsliv hos vår vän och valpköpare Ishtar Polite. De fann varandra och han blev snabbt hennes hund. Tack fina Ishtar för att du tog hand om honom så fint.
Igor, alltid saknad och aldrig glömd......

Igors sista jakt...

Igor och Fredrik tar CERT på A-prov 2016

Aquila-Red kullen 2012
Ett rikigt härligt och fint gäng!
Igor blir SE(J)CH 2015

En mycket fin trio som alla gått ur tiden...
Igor, mor Aquila, syster Rosie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-