Resultat och kurser!

Dags att väcka liv i bloggen igen! Mycket av våra nyheter och info hittar ni på vår FB sida. Men ibland är det roligt med ett blogginlägg:)
För första gången på flera år har vi haft en vår utan valpar. Mycket tid har istället lagts på våra egna hundar och vår egen träning. Vi håller som bäst på att planera för de kommande kullarna. Börjar få lite valp längntan igen:)

Röntgen resultat börjar rulla in för fjolårets valpar och det ser riktgt fint ut! Resultaten uppdateras kontinuerligt under tidigare kullar.

Lag WT inför IWT 2023
Vi har under våren varit ute och startat på lagtävlingarna för uttagningen till IWT 2023. Laget "Goldsweepers" består av Marlene Edvinsson från Guldkullens Kennel & Kurser, Fredrik och Helena Lindström. 
Två tävlingar hann vi med och vi placerade oss på andra och fjärde plats med våra hundar GBFTCH Burrendale Dee, Hegnsager Disco Fever och SE J(A)CH SEJ (J)CH Reedsweeper´s Elderberry. Vi hamnade precis utanför i uttagningen och anökte då som Free Team Sweden. Det är första gången denna tävlig går i Sverige och självklart vill vi vara med! Vi tränar på och ser fram emot att starta på IWT om två veckor!

Våra unga hundar har nu blivit två år och det är så roligt att träna dem och få möjligheten att starta på prov! 
Molly och Pike har nu bägge två startat på JRK´s prov. De har fått Utmärkelse på Apporterings prov och Öppen prov. Därmed är de kvalificerade för att gå ut på höstens Markprov. Haze gjorde sin första start och fick Utmärkelse på Apporterings provet, samt Guns-Choice!

Molly och Winga gjorde debut på Officiellt Mocktrial i helgen. Bra arrangerat av SSRK Värmland. Båda hundarna gjorde ett stabilt arbete och var medd till slutet medd 6 apporter. Molly blev 1:a Vinnare i Öppenklass och Winga blev tilldelad ett Diplom i Elitklass.

Höstens kurser!
Knappt är vårsäsongen över så är det dags att planera för höstens kurser.
Flera grupper fortsätter under hösten, det finns en del ströplatser i dessa grupper.
Vi hoppas även få till några Walk up och Drive träningar. Mer info kommer!

Heldagsträningarna i Sörmland är i princip fullteckande. Ett par platser finns kvar den 5/8. Läs mer under Sommarträning i Sörmland.

Har du valp eller unghund?
Vi erbjuder nu ett nytt koncept för Valp och Unghund med möjligehet till både fysiska träffar och online material. Vill du veta hur vi startar upp från början och succesivt bygger våra hundar? Passa då på att anmäl dig till denna kurs! Unghundskuren blev snabbt fulltecknad, men vi hoppas få till ytterligare en grupp. Det finns fortfarande ett par platser kvar på Valpkursen. Mer info hittar du under kurssidan Valp och Unghundskurs hösten 2023.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-