Valpar & kurser!

Vintermånaderna är oftast en relativt lugn tid för oss. Just nu är det full fart med valpar, valpbesök, valpleveranser och privatträningar. Förutom att ta hand om valpar, lägger vi en hel del tid på att boka och planera inför vårens kurser. Våra egna hundar ska hållas i form och tikarna som haft valpar ska  börja byggas upp igen inför kommande säsong. En spännande och rolig tid!

Valpar
Mollys valpar har nu flyttat till sina familjer och de rapporteras att allt går fint! Wingas valpar har fått tillgång till valphagen och närmar sig snart fyra veckor.
Nu ska de börja äta mat och växa till sig lite, sedan är det snart dags för valpköparna att få komma på besök. Inom kort vet vi också om Blissey är dräktig. Isåfall vätas en tredje kull i början på mars. Perfekt tajming mellan kullarna i år:)

Kurser & träningar
Vi tackar alla våra kunder, nya som gamla! Nästan alla vårens grupper är fulltecknade, så roligt! För att möta efterfrågan har vi nu lagt upp några öppna träningar för dig som vill träna vid något enstaka tillfälle. Kika in under öppna träningar och boka din plats. Platserna brukar gå åt fort så passa på att anmäl dig redan idag!

Valpkurs
Får du hem en valp och vill gå vår grundläggade valpkurs i vår? 
Det finns ett fåtal platser kvar i denna grupp. Detta är en lugn kurs där vi varvar teori och med enkla praktiska övningar anpassat till den unga hunden. Mycket tid läggs på att du ska få kunskap om hur du bygger en fin relation med din retriever från start. Mer info finns att läsa under fliken valpkurs.

Temadag Valp

Missa inte vår heldag med tema valpen första tid.En dag då vi går igenom det mesta som handlar om att träna en retriever från grunden. Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Teori varvas med praktiska övningar. Denna dag passar utmärkt att gå utan hund!
Läs gärna mer på kurssidan under Temadagar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-