Resultat och valpar!

Resultat
Reedsweeper´s On The Moon "Molly" har varit ute på Öppen A och tog Excellent med mycket fin kritik! Provet gick under en hel dag med fyra fasandrev och avslutades med ett andrev dör hon fick två avslutande vattenapporter. En mycket bra mix med både land och vatten. Hundarnas stadga ooch lugn prövades ordentligt. Molly är en cool tjej som tar det hela med ro och klarar stora påfrestningar och mycket fågel. Hon är en fröjd att föra och ha vid sin sida. Fungera lika bra under trampjakt som vid drivna fåglar.

Planerade kullar
Molly är nu parad med Purdey och hon uppvisar flera tecken på att vara dräktig! Nu håller vi tummarna för valpar i slutet av november.
Winga löper nu och kommer paras med Widar inom två veckor!
För mer info om våra kommande kullar är du välkommen att läsa mer under valpar planeras!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-