Sommar!

Våren har gått i ett rasande tempo och nu är det snart högsommar. Två kullar har vi haft, en labrador kull och cockerkull. Härliga valpar och vi önskar alla valpköpare lycka til med sina små. Träffar för kullarna kommer meddelas inom kort. Första valpträffen för Aquila-Milo kullen hade vi i juni och vi var mycket nöjda med det vi fick se. Härliga unghundar!
Alla kurser är nu avslutade och vi planerar för höstens kurser/träningar. De flesta datum är nu satta och info kommer inom kort. Det är stort tryck för fortsättning på alla och här har tidigare deltagare förtur. Vi hoppas ändå få till öppna träningar för övriga intresserade- En ny valpkurs kommer starta upp i augusti/september. Det går redan nu att anmäla intresse till denna kurs. Hösten är jakternas och provesns högsäsong och de egna hundarna kommer prioriteras. Vi börjar nu till helgen med att starta på det stora arrangemanget" Apportera För Livet " på Bosjökloster. Självklart är vi också med och sponsrar med träningar!
Under hösten ska vi ordna två A-provsträningar på rapphöns och info till er som anmält kommer i mitten på juli.
Under vintern/ våren planerar vi två labradorkullar och en cockerkull. Mer info kommer på hemsidan.
Vi önskar alla en riktigt fin sommar tillsammans med era hundar!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen.

Senaste kommentarer.

  • Marita Karlén » Vårens kursprogram ute nu!:  ”Hej Vill anmäla mig till walkup öppenElit men hittar inga datum”

  • Bitte Härnlund » Vi erbjuder Online kurser för dig med valp eller unghund:  ”Hej Hur köper man en oneline kurs för valp? Och vad kostar den? Mvh Bitte ”

  • Anne-Marie Berger » En bra höst & vårens kurser:  ”Hej, vad roligt att det gått så bra för er! God fortsättning på nya året önskar ..”

  • Madeleine Buredal » Valpar:  ”Hej, vi önskar jakt cocker gärna nu på våren. Vi är en familj 2 vuxna och 2 barn..”

  • Helena Lindström » Valpar:  ”Vi fick tyvärr inte så många valpar. Alla valpar är placerade. Mvh Helena”

Bloggarkiv.

Länkar.