Både roliga och sorgliga nyheter.

Februari har visat sig från sin bästa sida och idag strålar solen från en klarblå himmel! Mycket har hänt här på en månad, både roliga och tråkiga saker.... Vår finaste Justlike Prince Edward "Eddie" fick i veckan somna in. Eddie var Fredriks hund och tillsammans har de rest och upplevt så mycket! Han var en helt underbar hund, vänlig, glad och mycket arbetsvillig. Det var hunden som alltid låg kvar och slet efter den sista anden på jakterna. Eddie älskade andjakterna. Därför har vi lagt upp denna underbara bild som Peggy Westerlund tagit på Fredrik & Eddie. Vi är så glada och tacksamma för att han lever kvar i flera av de hundar som finns i vår kennel idag. Sov gott finaste Eddie......

​​​​​Lina är dräktig och valpar väntas i mitten av mars!
Elda är parad med Poacher och vi hoppas på valpar i mitten av april!
Mer om dessa två kullar kan ni läsa under Planerade kullar.

Vårens kurser är i princip fulltecknade. Det finns i nuläget en plats kvar på Valpkursen och en plats kvar på Markeringskursen!
Markeringskursen tror vi kommer bli en riktig höjdare.

Vi planerar och lägger därför redan nu upp träningar & kurser för sommaren och hösten. Nytt för i år är  Jakt/A-provsträning med avslutande rapphönsjakt! Missa inte detta tillfälle!
Äntligen kan vi erbjuda träning vid vatten! En Vattenträning på två heldagar planeras i augusti!
Förutom dessa träningar/kurser kommer vi inom kort ut med våra kvällsträningar under våren. 

Vi ser fram emot en rolig träningsvår!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen.

Senaste kommentarer.

Bloggarkiv.

Länkar.