Nytt År & Nya Möjligheter

Vi ser fram emot ett spännande 2018! Nu jobbar vi på för fullt med Apportera För Livet, anmälan öppnar upp om två dagar:) Vill du sponsra med något eller hjälpa till så ta kontakt med Helena!

Många kurser och träningar är inplanerade och vi ser fram emot att träffa er alla under 2018.
Nya som gamla kunder!

Vi har nu både lite äldre och yngre hundar som skall tränas och som i höst ska ut i olika provsammanhang. Förhoppningsvis blir det även en liten ny labbe kvar hos oss i vår:)


Visst kan vi träna under vintern!
Lite träningar har vi planerat in nu under januari och februari. Jaktlydnaden går varje onsdag 9.30-11.30 med start den 10/1. 
Vi planerar för flera Mocktrial träningar. Kika in på kurssidan för att se om det finns lediga platser.
Intresset är mycket stort, vilket är jätte roligt! Två av våra tikar är nu parade och vi hoppas att allt går fint och att de är dräktiga. Valpar väntas isåfall i slutet av februari på Chillie och i början på mars på Ida. Bägge kombinationerna känns riktigt spännande och vi känner väl till hundarna bak i leden. Många riktigt trevliga, stabila, duktiga och välmeriterade hundar finns med i dessa stamtavlor.
Mer om kombinationerna kan ni läsa under planerade valpkullar.

Eldas valpar blir åtta veckor nu till helgen och alla ska flytta till sina nya hem. De är helt underbara och än så snälla. Sover hela natten, leker och busar runt, bär på saker och pussas och är så duktiga att gå på lådan.
Här ser ni en liten filmsnutt på de små
"Leta godis ute"

Lycka till med träningen och kom ihåg att ha roligt tillsammans med din hund!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-