En riktigt fin höst!

Vilken höst vi har haft tillsammans med våra hundar! Ni har ju kunnat följa oss på vår FB sida, men här kommer en liten snabb sammanfattning. Vi  fick möjligheet att åka med på SGL´s domarutbildning i vackra Yorkshire. Vi drillades ordentligt i flera dagar av Mark Demaine, Dave Latham och Wayne Mitchell. Träningar på både dummies och vilt. En kanon vecka och vi hade gärna stannat lite längre.....'
Har satsat med Elda denna höst och så glad att ha uppnått mina mål! Hon kan nu tituelera sig både A och B-provs Champion!! Vi avslutade detta år med att starta på SSRK´s  Internationella prov i Skåne där hon återigen jobbade fimt och placerades
trea med CK i ett mycket starkt startfält.
Under hösten har vi allstå fått tre nya Champions och alla tre är kullsyson!
Grattis igen Maria Isenberg & SEJ(J)CH R. Rowanberry, Ingrid Aksnes & SEJ(J)CH R. Blackcurrant och så SEJ(J)CH SEJ(A)CH R. Elderberry!
Reedsweepers Milos Needle tog två 1:or i Ökl i augusti och går nu upp i EKL.

Träningar
Vi har haft en härlig höst med fina jakter både med våra retrievers och spaniels.
Trevliga  träningar/kurser både hemma och runt om i landet. Vårens borta kurser är snart fullbokade, vilket är jätteroligt! Vi fortsätter med lite öppna träningar nu under december för er som är  träningssugna. Kika in på vår hemsida eller FB sida för att läsa mer och anmäla er. Vårens kurser/träningar är under planering och kommer ut under december! 

Valpkullar
R. Milos Chille och Annaloughan Ace fick en fin kull på fem valpar den 6/11.
Alla tingade.

Nu väntar vi på att Arya ska komma i löp. Hane är bestämd och mer info kommer inom kort på valpsidan.
Elda väntas löpa i februari och hane är bestämd. Mer info kommer.
Riktigt spännande kombinationer bägge två.Önskar er en fortsatt fin höst/vinter!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-