Valpar, vår, kurser och corona....

En ny tid har kommit och i skrivande stund känns allt väldigt overkligt. Corona viruset vänder upp och ner på tillvaron för många människor i Sverige och i stora delar av världen. Vi följer nyhetsuppdateringarna, men ibland måste man bara stänga av allt...
Vi njuter av att kunna vara ute tillsammas med våra hundar. Det är iallafall skönt att vi går mot våren, som innebär ljusare kvällar. Vårens kurser har kört igång och de fortsätter som planerat. Vi arbetar ute och håller avstånd till varandra. De som känner sig minsta sjuka, stannar hemma. En del av våra helgkurser på andra orter har ställts in i vår. Detta gör det möjligt för oss att ordna lite fler träningar på hemmaplan. I början av april har vi en helg fylld av träningar i mindre grupper .
Bla. Tema Tecken & Signaler för unghundar, Retriever träning för unghundar, Walk up träning.  Fleer tema träningar  planeras och kommer ut inom kort. Alla dessa träningar läggs ut på vår FB sida under evenemang. 

Arya och Todd fick en fin kull på sju valpar i början på februari. Vi njuter av de små så mycket vi kan, tiden går ju så  fort. Till helgen flyttar de hem till sina nya ägare, men en tjej blir kvar hos Fredrik. 

Elda är parad med Frank valpar väntas strax innan påsk. Vi ser med spännimng fram emot ännu en kull:)


Ta väl hand om er i dessa tider och varmt välkomna på våra träningar under våren!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-