Härliga hösttider

Dags att uppdatera bloggen! Nu är vi mitt upp i en intensiv jakt, träning och provsäsong.
Valpkurs online 2021
I maj lanserade vi vår valpkurs online. Vi har idag flera grupper igång och har fått mycket fin feedback från deltagarna. Detta är en perfekt start för dig som nyss fått hem din valp.Passar dig som är ny inom retrieverträning eller dig som vill få lite inspiration till din egen träning med den unga hunden. Kursen består av åtta lektioner där vi delar med oss av vår kunskap inom retrieverträning i både text och film. Du har tillgång till kursen i 6 månader. Det finns möjlighet att själv lägga upp sina filmer och få tillgång till feedback från oss :)
Nya grupper startar i oktober och novermer. Vill du veta mer eller anmäla dig till kursen? Skicka ett mail till gundogs@reedsweepers.se

Valpar 2021
Tre kullar föddes hos oss under 2021 och det blir spännande att följa deras utveckling! 

Valpar planeras 2022
Vi planerar två kullar under nästa år. Reedsweeper´s Jadewing "Winga" paras på nästa löp i februari. Vår första Springer spaniel kull planeras efter Fågeljägarens Wood Sandpiper "Wilma" paras på nästa löp nu under hösten/vintern. Mer info om de tilltänkta hanarna kommer så snart vi vet mer. Mer om Wilma och Winga finns att läsa på deras resp sidor. Är du intresserad av en valp för jakt, träning och prov är du välkommen att höra av dig. Vi säljer inga hundar till enbart sällskap.

Wilma och Winga

Vi önskar Er alla en riktigt fin höst tillsammans med era hundar!
Helena & Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita Karlén » Vårens kursprogram ute nu!:  ”Hej Vill anmäla mig till walkup öppenElit men hittar inga datum”

  • Bitte Härnlund » Vi erbjuder Online kurser för dig med valp eller unghund:  ”Hej Hur köper man en oneline kurs för valp? Och vad kostar den? Mvh Bitte ”

  • Anne-Marie Berger » En bra höst & vårens kurser:  ”Hej, vad roligt att det gått så bra för er! God fortsättning på nya året önskar ..”

  • Madeleine Buredal » Valpar:  ”Hej, vi önskar jakt cocker gärna nu på våren. Vi är en familj 2 vuxna och 2 barn..”

  • Helena Lindström » Valpar:  ”Vi fick tyvärr inte så många valpar. Alla valpar är placerade. Mvh Helena”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-