CACIT & R-CACIT PÅ SAMMA DAG!

SSRK arrangerade ett Internatioellt A-prov den 11/10 i Strängnäs. Efter en lång dag med fina fåglar var det sju duktiga förare och hundar kvar inför prisutdelning samt placering. Det visade sig att Fredrik och Blissey blev andra placerad med R-CACIT & CK!! Helena och Elda vinnare med CACIT & CERT!! Fredrik och Blissey blev också tilldelade GUNS-CHOICE för en mycket fin apport! En fantastisk dag på många sätt och vi kommer aldrig glömma känslan att stå högst upp på pallen på samma prov. Så tacksam över våra underbara hundar och att vi får möjlighet att uppleva detta tillsammans!
 

Elda och Blissey i topp!

Dagen efter Internationella laddade vi om och startade Wilma på Segrarklass prov i Uppsala. Vi gjorde två fina släpp med tre stötar och tre fåglar. (Två rapphönor och en fasanhöna.) Efter avslutat prov stod det klart att vi bleb andra placerade med
1 CK på vårt första Skl prov! Nu tränar vi vidare och hoppas hinna med fler prov under hösten 2021. Wilma kommer paras på kommande löp och vi hoppas på en fin kull valpar! Mer info kommer inom kort på hemsidan. 

Fågeljägarens Wood Sandpiper 

Veckan innan var vi ut och startade på Jaktretriver klubbens Vinnarklass prov på Långtora. Ett mycket trevligt och välarrangerat prov!
Elda placerad som Vinnare! Grattis till övriga deltagare!

Helgen efter det Internationella var Elda & Helena uttagna att representera Sverige i lag tävlingen på det Nordiska Mästerskapet. Sverige stod i år som värd och provet gick av stapeln på Långtora. Dag 1 lagtävling där Sverige slutade som 2:a efter Danmark som vann. Tillsammans med tio andra hundar var Elda vidare till dag två. Tre svenska hundar vidare till söndagen!
Tyvärr  åkte ut på vår fjärde fågel dag två, men så nöjd med Eldas arbete under hela helgen. Totalt hade vi fyra "Dry Run" på lördagen och en på söndagen. Hon arbetade mestaels fint i den svåra terrängen där man stundtals inte ser hunden överhuvudtaget. 
Stort grattis till alla våra lagkamrater som gjorde många fina apporter under hela helgen! Ett extra stort grattis till Benny Steen och Stenhjgårdens Frank som tog CACIT båda dagarna! Fantasktiskt resultat av duktig hund och förare!
Ett mycket välarrangerat prov på alla sätt! Strålande sol, trevliga medtävlande, duktiga funkisar, härliga lag kamrater hela helgen bidrog till en fantaskisk upplevelse! 

Svenska laget Nordiska Mästerskapet 2021
Åza Vikström SEJ(J)CH SEJ(A)CH Broadlaw Millie
Karin Thunander SEJ(J)CH Streamlight´s Choice Who´s Charlie
Helena Lindström SEJ(J)CH SEJ(A)CH Reedsweeper´s Elderberry
Lena Bratsberg-Karlsson SEJ(J)CH SEJ(A)CH Searover Twinkle Lizz
Benny STeen SEJ(J)CH SEJ(A)CH Stenhöjgårds Frank

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-