Vårens Kurser Ute Nu!

Hemsidan är nu uppdaterad med vårens kursutbud! 
Vi är glada över att alla våra grupper vill fortsätta träna hos oss även till våren. Detta gör dock att vi inte har lika stor möjlighet att erbjuda så många nya grupper. Men vi ska försöka ta emot så många vi hinner med. 

Vi närmar oss snabbt december månad och höstens kurssr och träningar börjar avta. Vi tar lite julledigt från den 15/12 och är tillbaka den 10/1 2022. Under januari-mitten av mars tar vi främst emot ekipage för privatträning. Vill du passa på att gå privat med din hund? Kontakta oss för att boka tid. Vi tar emot ett begränsat antal deltagare.

Vi vill passa på att tacka våra kunder för en fin säsong och ser fram emot ett nytt år!

Önskar er alla en fin advent!
Helena och Fredrik 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-